Van Amerongen: de specialist in IT oplossingen

 

Bij van Amerongen beeld & geluid laten we mensen graag genieten van haarscherp beeld, prachtig geluid, mooie producten en de nieuwste technieken. Audio – Video apparatuur van topmerken met deskundig advies en perfecte service. Deze werkwijze past perfect bij onze filosofie om service en kwaliteit te bieden aan onze klanten. We denken mee en geven ook thuis of op het werk advies om de beste oplossing te kunnen realiseren.

 

Topmerken bij Van Amerongen

 

Als specialist bieden we een breed scala aan topmerken. Onze verkoopruimte is ingericht met hoogwaardige audio- en videoproducten van onze voornaamste partners. Door gebruik te maken van diverse shop-in-shop concepten kunnen we alles optimaal demonstreren aan de klant.

Installatieservice

 

Als de keuze is gemaakt, verzorgen onze buitendienstmedewerkers de installatie van de benodigde bekabeling en apparatuur. Waarbij bedrading onzichtbaar en de designmerken zichtbaar in het interieur worden geïntegreerd. Met volledige controle vanuit iedere ruimte. Dat is waar van Amerongen iedere keer voor gaat. Een totaalconcept op maat, een totale audiovisuele beleving in huis.

 

We begroeten u graag in onze winkel aan de Jan van Goyenstraat:

 

Jan van Goyenstraat 20, 2102CB Heemstede
info@vanamerongen.com
023 – 528 50 02

sony-merk-van-amerongen-beeld-en-geluid
samsung-merk-van-amerongen-beeld-en-geluid
Loewe-merk-van-amerongen-beeld-en-geluid
bowers-wilkins-merk-van-amerongen-beeld-en-geluid
sonos-merk-van-amerongen-beeld-en-geluid

    Of bel: +3123 52 85 002